Voorstellen

briefhoofdVC Carna is al sinds 1981 actief als volleybalclub in de regio Sittard. Aanvankelijk met een aantal senior- en jeugdteams in de regulaire Nevobo competitie, spelend op zaterdag.
Momenteel zijn we nog actief in de Nevobo recreatieve competitie in Zuid-Limburg. Het huidige ledenbestand  bestaat uit een mix van dames en heren, al dan niet met jaren volleybal ervaring, in de leeftijd van 25 tot .. jaar.

In het seizoen 2021 – 2022 spelen twee competitieteams in de Nevobo recreatieve competitie, die door de week in de avonduren wordt gespeeld.
Naast de wedstrijdspeler(-sters) zijn er ook leden die er voor gekozen hebben om alleen te trainen.

De training vindt plaats op dinsdag avond van 19.30 – 21.00 uur in de Kleesjhal, Bradleystraat te Sittard. De training is opgebouwd uit een gezamenlijke warming-up, daarna volleybal technische training en het volleybalspel.
Naast trainingen en wedstrijden organiseren we, gedurende en na het wedstrijd seizoen, een interne competitie om de onderlinge band in de club te versterken. Tevens bieden we op deze manier de niet competitiespelende leden ook een wedstrijdelement.

Het bestuur heeft de contributie vastgesteld op € 55,00  voor het seizoen 2021 – 2022.

Heb je volleybal ervaring en ben je geinteresseerd, je bent altijd welkom.

Bij VC Carna kun je altijd eerst komen proeven, want de eerste maand is namelijk contributie vrij.

Wil je een keer meespelen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van de gemeente Sittard-Geleen.

logo-Sittard-Geleen (2)

Secretaris VC Carna

Pierre Bouts